Home / در رسانه ها / قول پوراحمد برای تدریس در دانشگاه سپهر

قول پوراحمد برای تدریس در دانشگاه سپهر

LOGO-2

به گرازش روزنامه نصف جهان ، سیدمهدی سیدیننیا رئیس حوزه هنری استان اصفهان در آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه سپهر که در چهارشنبه ۵خرداد۹۵ در سالن کوثر اصفهان برگزار شد گفت: مهمترین نکته در جشنوارهها تداوم جشنواره است و امیدوارم این جشنواره بتواند جایگاه خود را در میان دانشجویان حفظ نماید.

رئیس حوزه هنری استان اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان نخستین جشنواره فیلم کوتاه سپهر اصفهان عنوان کرد: نکتهای که در همه جشنوارههای فرهنگی و هنری به خصوص در جشنوارههای فیلم کوتاه بسیار حائز اهمیت است تداوم این گونه جشنوارههاست.

گفتنی است، نخستین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه سپهر اصفهان در ۳ خرداد سال جاری آغاز و ۵ خرداد به کار خود پایان داد. این جشنواره با بزرگداشت کیومرث پوراحمد و زاون قوکاسیان، با معرفی بهترینها در بخشهای بازیگران زن ومرد، فیلمهای مستند و داستانی، فیلمنامه و کارگردانی و تدوین و فیلمبرداری، به پایان رسید.

مجری این برنامه امیرحسینمدرس بود و در این مراسم کیومرثپوراحمد لوح تقدیر خود را از دستان مهدیباقربیگی بازیگر نقش مجید در سریال «قصههایمجید» گرفت و در حضور اهالی هنر قول داد که به صورت افتخاری در دانشگاه سپهر تدریس کند.