Home / در رسانه ها / ارزانی: اتاق تولید، ایدۀ خوبی است/ زمان ساخت شهرک سینمایی به اتمام رسید

ارزانی: اتاق تولید، ایدۀ خوبی است/ زمان ساخت شهرک سینمایی به اتمام رسید

n00234275-t

رئیس موسسه آموزش عالی سپهر چکیدۀ خواسته های اهالی هنر را تشکیل اتاق تولید و ساخت شهرک سینمایی در اصفهان دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران شهر، نصر آبادی، رئیس موسسه آموزش عالی سپهر معتقد است اتاق تولید جایگاهی برای  مسئولین صاحب نقش در عرصۀ هنر است که باید در آن، امکان استفاده از دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ساخت فیلم برای جوانان فراهم شود تا آنان با مشکلات کمتری بتوانند خلاقیت خود را در ساخت آثار هنری بروز بدهند، چرا که خود شکوفایی اصل خودکارایی است و اگر خود شکوفایی جوان سرکوب شود، عقدۀ حقارت در روح او به وجود می آید و آسیب های ناشی از این عقده گریبان گیر فرد و جامعه خواهد بود. در صورت هدایت این خود شکوفایی و کمک به بروز و رشد آن است که خلاقیت و برازندگی برای فرد و جامعه به ارمغان خواهد آمد و موجب افتخار و شادی همگان خواهد شد.
کشوری که برای رشد خلاقیت جوانان هزینه کند، متحمل پرداخت هزینه های سنگین تر برای ترمیم آسیب های بزهکاری فرد بر خود و تک تک افراد جامعه نخواهد شد. دانشگاه سپهر می کوشد با برگزاری جلسۀ هم اندیشی با مسئولین، همت تصمیم گیرندگان را به تشکیل چنین اتاقی سوق دهد و به همین منظور اوایل تیر ماه اولین جلسۀ  تعاملی بین مسئولین دانشگاه سپهر، اداره ارشاد، حوزۀ هنری، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری و استانداری و…را برگزار خواهد کرد.
حجت الاسلام ارزانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران شهر، در خصوص سخنان نصر آبادی در ارتباط با تشکیل اتاق تولید، ابراز خرسندی کرد و گفت: این ایده بسیار خوب و مفید است و جلسۀ تعامل بین مسئولین اگر به اظهار نظرهای حزبی ختم نشود و بتواند سیاست های مورد  نظر این بخش را بازخوانی کند بسیار ارزشمند خواهد بود و ادارۀ ارشاد حتما در این امر مبارک مشارکت خواهد کرد.
در مورد ایجاد شهرک سینمایی، که نصر آبادی ساخت آن را لازمۀ پایتخت فرهنگ جهان اسلام دانست، ارزانی اعلام کرد: ایجاد شهرک سینمایی بحث فنی دارد، این شهرک ها پروژه ای بودند که شاید سال ها پیش جایگاه ویژه ای در شهر های مهم داشتند اما امروزه شهرک ها فضای پویای تولید آثار تصویری را ندارند چنان که در هالیوود هم تبدیل به موزه –شهری برای مرور تاریخی فیلم های قدیمی ساخته شده  در آن شده اند، نه محلی برای ساخت محصولات جدید. وی افزود: امروزه ابزار های جدیدتر، با کارایی و بازدهی بیشتر وجود دارند که ترجیح می دهیم همت ما برای کسب این ابزار گماشته شود.
ارزانی همچنین ساخت پروژۀ سالن تئاتر شهر را یادآور شد و گفت: با ساخت این مجموعه بسیاری از مشکلات اهالی هنر، که اعم آن برخاسته از کمبود جا و مکان است مرتفع خواهد شد و امکانات استاندارد در شأن تلاشگران این عرصه در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
نصر آبادی نیز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران شهر عنوان کرد که شهرک سینمایی را به معنای میدان گاهی برای بروز استعداد های کودکان، جوانان و بزرگسالان در زمینۀ آفرینش هنری می داند و در صورت عملیاتی بودن پروژۀ سالن تئاتر شهر، این خواسته ولو به شکلی دیگر محقق خواهد شد و اگر بدانیم که سالن تئاتر شهر ما را به مقاصد خود می رساند حتما آن را برتر از گزینه های خود خواهیم دانست چرا که هدف ما، ایجاد محلی برای بروز استعدادهاست. نصرآبادی تنها نگرانی اهالی هنر را در مورد سالن تئاتر شهر، کند بودن مراحل تکمیل آن دانست که در این خصوص مدیر کل اداره ارشاد اصفهان اطمینان داد در سفری که طی ۲هفتۀ آینده به تهران خواهد داشت مجوز صدور اعتبارات رابه حول و قوۀ الهی خواهد گرفت و در دو سه سال آینده شاهد بهره برداری از این مجموعه خواهیم بود.
گفتنی است سالن تئاتر شهر، بخشی از مجموعۀ سالن اجلاس سران در مجموعۀ شهید کشوری است که کلنگ آن در سال ۹۰ توسط مسئولین وقت زده شد و قول تکمیل آن تا پایان سال ۹۳ از سوی مسئولین گذشته داده شده بود، این قول ها اما تنها به پی برداری این مجموعه قد داد تا این که در سال اخیر به همت مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان، این پروژۀ ملی پیشرفت ۶۰ درصدی داشته است.
بخش سالن تئاتر شهر که زمینی ۲۵ هزار متری ست و مسئولیت تکمیل آن به عهدۀ ارشاد است نیز به علت مشکل پرداخت عوارض به شهرداری تا کنون متوقف بوده است که با رایزنی های انجام شده از سوی ادارۀ ارشاد و با موافقت شهرداری اصفهان، پرداخت عوارض آن بخشیده شده و با صدور پروانه یک گام دیگر تا واریز اعتبار این پروژۀ ملی و ساخت و تکمیل آن باقی ست.