Home / در رسانه ها / سیدین‎‌نیا: جشنواره سپهر گامی در استعدادیابی از میان دانشجویان است

سیدین‎‌نیا: جشنواره سپهر گامی در استعدادیابی از میان دانشجویان است

sayedain neya

آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه سپهر اصفهان با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان شاخص هنر سینما برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، سیدمهدی سیدین‌نیا رئیس حوزه هنری استان اصفهان در آیین اختتامیه نخستین جشنوارۀ فیلم کوتاه سپهر که در چهارشنبه ۵خرداد۹۵ در سالن کوثر اصفهان برگزار شد، گفت: مهم‌ترین نکته در جشنواره‌ها تداوم جشنواره است و امیدوارم این جشنواره بتواند جایگاه خود را در میان دانشجویان حفظ نماید.

رئیس حوزه هنری استان اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان نخستین جشنواره فیلم کوتاه سپهر اصفهان عنوان کرد: نکته‌ای که در همه جشنواره‌های فرهنگی و هنری به‌خصوص در جشنواره‌های فیلم کوتاه بسیار حائز اهمیت است تداوم این گونه جشنواره‌هاست.

وی افزود: امیدوارم که جشنواره فیلم کوتاه سپهر اصفهان بتواند با استعدادیابی گسترده از میان دانشجویان علاقه‌مند به هنر سینما و فیلم‌سازی گام مهمی را در راستای بهبود سطح کیفی فیلم‌های کوتاه و همچنین فیلم‌های سینمایی بردارد.

گفتنی است، نخستین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه سپهر اصفهان در ۳ خرداد سال جاری آغاز و ۵ خرداد به کار خود پایان داد. این جشنواره با بزرگداشت کیومرث پوراحمد و زاون قوکاسیان، با معرفی بهترین‌ها در بخش‌های بازیگران زن و مرد، فیلم‌های مستند و داستانی، فیلم‌نامه و کارگردانی و تدوین و فیلم‌برداری، به پایان رسید. مجری این برنامه امیرحسین‌مدرس بود و در این مراسم کیومرث‌پوراحمد لوح تقدیر خود را از دستان مهدی‌ باقربیگی (بازیگر نقش مجید در سریال قصه‌های‌مجید) گرفت و در حضور اهالی هنر قول داد که به صورت افتخاری در دانشگاه سپهر تدریس کند.